Ik ben María Alejandra, beter bekend als Andra. Ik ben geboren in Caracas, Venezuela en woont al meer dan 20 jaar in België. Verpleegkundige van beroep maar artiest in hart en nieren doe ik dan ook niks liever met muziek in de oren de tijd uit het oog te verliezen achter de schildersezel. Deze passie ontstond al in mijn jonge jaren en droeg ik mee tot op vandaag. Geboren in een familie van kunstenaars, voornamelijk schilders en muzikanten, is kunst altijd aanwezig geweest in mijn leven.

Met een toenemende vraag van mensen die graag een uniek en speciaal werk wilden kopen is Andr.arte in Mei 2021 geboren. Samen met mijn man Edward, vormen wij een sterk team.

Geïnspireerd in de kracht en energie van de natuur (voornamelijk dieren) en de fotografie en als belangrijkste instrument acryl en schildermessen is  elke werk het resultaat van een passie, met een verhaal en een zoektocht naar gevoelens tussen kleuren en texturen. 
Met verschillende opleidingen, tentoonstellingen en workshops achter de rug blijft Andr.arte elk jaar groeien. 

Onze passie voor kunst en creativiteit stelt ons in staat om unieke en persoonlijke schilderwerken te maken. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan hun verwachtingen voldoet. Of u nu op zoek bent naar een speciaal cadeau, een eyecatcher voor uw interieur of gewoon een kunstwerk dat uw persoonlijkheid weerspiegelt, bij Andr.arte bent u aan het juiste adres.